Стил

Осум години подоцна

Останува приказната.., кога во една дискотека му додевале најдолгоногите убавици во тој дел од градот. Ги повикал со него, ги однел дома, ја замолил домакинката да им направи по еден тост – им се извинил дека е уморен и отишол да спие.

RIP Prince !

LEAVE A RESPONSE

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *