Македонија Новости Топ Вести

Промоција на Зборник „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“ во МАНУ


Институтот за национална историја денеска организира промоцијата на Зборникот „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“.

Промоцијата ќе се одржи во МАНУ. Ќе се обрати претседателот на МАНУ, академик Љупчо Коцарев, а промотор ќе биде Катерина Тодороска.

Во Зборникот се застапени трудови кои биле навремено доставени до Организацискиот одбор, а кои биле позитивно оценети од Уредувачкиот одбор

LEAVE A RESPONSE

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *