Македонија Новости

„Шанса за Центар“: Општината и градоначалникот на Центар одбиваат да ги објават проектите од конкурсот за просторот кај „Треска“

Помина речиси една година и 5 месеци откако жири комисијата  ги објави резултатите од конкурсот за избор на идејно решение за локалитетот на фабриката „Треска“. Исто толку време Општината и градоначалникот на Центар, Горан Герасимовски, одбиваат да ги објават проектите и  да ги поканат авторите јавно да ги објаснат своите визии како сметаат дека треба да се уреди последниот голем градежен простор во Центар, велат од граѓанската иницијатива „Шанса за Центар“.

LEAVE A RESPONSE

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *