Kолумни Став Стил

Дневникот на Sarah Kay: Можевме…

Ти покажав дека ме имаш и тогаш кога ме немаше…

те уверив дека сум твоја и кога бев само своја…

ти докажав дека можам да те сакам ко никоја друга….

и како никој друг што од мене е сакан…

вистина е, не е лага…можев и ти можеше…заедно можевме….

сѐ можеше да биде вистина…но не ѐ…

LEAVE A RESPONSE

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *